INFOBIRO: Publikacije
POLJOPRIVREDNICI PORUČUJU Dok Hrvatska štiti svoju privredu, bh. vlasti svoju dodatno uništavaju

DNEVNI LIST,

U BiH se uvijek govori kako je Hrvatska kriva za ovo ili ono, ali na isti način se ponašaju sve duge zemlje regije, svi osim BiH. Nije nama Hrvatska ili bilo tko drugi kriv za bilo što, nego naše vlasti koje nikada nisu niti željele zaštititi svoju proizvodnju. Tko nama smeta da na isti način štitimo poljoprivrednike?, upitao se Vukojević.

POLJOPRIVREDNICI PORUČUJU Dok Hrvatska štiti svoju privredu, bh. vlasti svoju dodatno uništavaju

Autori: DRAGAN BRADVICA

Potez Republike Hrvatske koja je za 22 puta podigla takse za uvoz voća i povrća iz trećih zemalla (bile oko 23 marke, sada oko 530 maraka) jeste potez države koja štiti svoju proizvodnju i brine za svoje poljoprivrednike, navodi većina poljoprivrednih udruženja s kojima smo razgovarali.Naime, jasno je kako sve zemlje okruženja Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija uvijek nađu način kako otežati dotok bh. robe, dok mi dopuštamo ulazak svega i svačega.U BiH se uvijek govori kako je Hrvatska kriv .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.