INFOBIRO: Publikacije
Svima je jasno šta rade Dodik i SNSD

OSLOBOĐENJE,

"Rezultati spoljnotrgovinskog bilansa BiH za osam mjeseci bi trebali biti jedna od važnijih tema, time bismo se trebali baviti i kazati gdje smo u plusu, gdje u minusu. Mi smo za sedam mjeseci spoljnotrgovinski deficit sa Hrvatskom smanjili za jednu trećinu, za 164 miliona. Zašto o tome ne pričamo?"

Svima je jasno šta rade Dodik i SNSD

Autori: JAKUB SALKIĆ

SNSD je inicijativu za Vašu smjenu, ali i ostalih članova SDS-a u Vijeću ministara, dostavio predsjedavajućem Vjekoslavu Bevandi. Kakvu reakciju očekujete: hoće li gospodin Bevanda reagovati kao kolega iz Vijeća ili kao poslušnik stranke iz koje dolazi? Hoće li ta inicijativa proći u Parlamentu čini se da je samo SDA rekla da neće glasati, a ostali još vagaju? Svaka stranka za sebe će u nekom narednom periodu donijeti odluke ravnajud se prema toj inicijativi SNSD-a u kojoj su navedeni i razloz .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.