INFOBIRO: Publikacije
LANČANA REAKCIJA

FERAL TRIBUNE,

Citan u “Novi list” da je medu pedesetak ubijenih u Gospicu bila i jedna partizanska penzionerka od 70 godin. I sad gledan ove koji su se vezali lancima i mislin se zašto im smeta da se pronade ubojica te žene? Jedino šta stalno ponavljaju to je dignitet Domovinskog rata. Onda san nazva majku partizanku, koja ima 75 godin i reka: “Majko, zakljucaj kucu i nikome ne otvaraj vrata.” “Radi cega?” “Radi digniteta Domovinskog rata”

LANČANA REAKCIJA

Autori: ĐERMANO SENJANOVIĆ

PETAR – Cetvrtak, 14. 9. Najdraže mi je, kad doden izvanka, nac ženu u tinel di gleda televiziju. Onda se ja zatvorin u kužinu, uzmen sve tecice iz frižidera i sa špahera, stivan ih na stol, i baš kad se spremin pocet tocat, evo ti nje: “Ne jedi iz tece, izvadi na pjat!” Cili gušt mi ubije. Onda radi mira u kucu, izvadin na pjat, ali isto prije toga malo potocan u tecu. Kad san se namuma, seja san do nje, ona mi govori: “Jesi li sve pospremija?”, a ja odgovaran: “Šta ovo gledaš?” A gledala je ni .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.