INFOBIRO: Publikacije
ŠPIJUNSKI PAT

FERAL TRIBUNE,

"Ovih sam dana premijeru Racanu uputila još jedno pismo, u kojemu ga upozoravam da tajne službe rade bez kontrole i da se debelo krši zakon", kaže za Feral Ðurda Adlešic, predsjednica parlamentarnog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. "Premijer se opet oglušio na moje pismo. Zaista ne razumijem o cemu se radi i zaista ne razumijem da se Vlada upušta u svjesno i namjerno kršenje zakona. To je nevjerojatno!"

ŠPIJUNSKI PAT

Autori: IVICA ĐIKIĆ

Ivica Racan, hrvatski premijer, i dalje gradi pozu koja njegovim koalicijskim partnerima - ali i javnosti - ima poruciti da je potpuno nezainteresiran za reformu državnog obavještajnog sektora. Premijer, naime, još uvijek nije imenovao covjeka u Vladi koji ce biti zadužen za tajne službe. Premijer, nadalje, nije predložio kandidate za šefove triju obavještajnih službi (Protuobavještajna agencija, Vojna obavještajna agencija i Obavještajna agencija), premda je to - po zakonu - imao uciniti do 28. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.