INFOBIRO: Publikacije
BiH ponovo ima državni tim

DANI,

Nacionalni tim Turske predvoden Fatihom Terimom umjesto sa ocekivana tri boda otišao je sa Koševa sa tri gola u mreži. Bila je to pobjeda koja je trebala ne samo fudbalskoj BiH. Što se tice ekipe koju je vodio Zvjezdan Misimovic, pokazalo se da je Fuad Muzurovic cudotvorac: napravio je novu selekciju BiH kojoj su se prošle subote odškrinula i vrata Eura 2008.

BiH ponovo ima državni tim

Autori: EMIR DELIĆ

Fuku Muzurovica, mi novinari izgleda nismo razumjeli. Neke je zbunio jer nije arogantan poput Mušovica, jer ne petlja poput Sliškovica, jer nije toliko miran kao Smajlovic, ne "šarmira" novinare kao Hadžibegic... Sumnjali smo da mu Pašalic sastavlja ekipu i, budimo iskreni, malo ko je vjerovao u njegov projekat. Ipak, Muzurovic je "skuckao" dobru reprezentaciju koja je - nakon podviga u Norveškoj - na Hasetovom stadionu s tri gola u mreži ispratila "bracu" Turke kuci. Muzurovic nije "progutao" .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.