INFOBIRO: Publikacije
GENERALIMA IMA KO DA POTPISUJE DIPLOME

SLOBODNA BOSNA,

Naš novinar otkriva kako nekadašnji cinovnici entitetskih ministarstava odbrane i oficiri entitetskih vojski posljednjih mjeseci munjevitim i karikaturalnim stjecanjem fakultetskih diploma sebi pokušavaju osigurati što više funkcije u hijerarhiji buduceg jedinstvenog sistema odbrane u BiH - Brzopotezno štancanje diploma na beznadežnom sarajevskom FPN-u i improviziranom “zagrebacko-bolonjskom” fakultetu u Kiseljaku!

GENERALIMA IMA KO DA POTPISUJE DIPLOME

Autori: EMIR HODŽIĆ

Nakon višemjesecnog kašnjenja, komisije za izbor državnih službenika, civilnih i profesionalnih vojnih lica u Ministarstvu odbrane i Oružanim snagama BiH konacno su pocele sa radom u petak, 27. oktobra. Prema sadašnjem rasporedu je planirano da clanovi komisija za izbor državnih službenika u Ministarstvu odbrane i civilnih lica u Oružanim snagama BiH razgovore sa svim prijavljenim kandidatima obave do 30. novembra. Intervjui sa pripadnicima Oružanih snaga trajat ce do 15. decembra, s tim da se o .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.