INFOBIRO: Publikacije
Kako je FETO teroristički pokret,a vehabije i selefije nisu?

DNEVNI LIST,

Pojedini bošnjački krugovi optužuju šefa SDA Bakira Izetbegovića da je nesmotrenim solidariziranjem s Taipom Erdoganom o Gulenovom pokretu FETO doveo svoju zemlju u izravnu vezu s terorizmom. Izetbegovićevi kritizeri traže da se u tom kontekstu zabrani i vehabijski pokret u BiH, koji je u nekoliko navrata već okrvario ruke u ovoj zemlji, a FETO nije.

Kako je FETO teroristički pokret,a vehabije i selefije nisu?

Autori: I.MARIĆ

U BiH službeno nema terorističkih organizacija, ali je bilo terorističkih djela, što je samo po sebi pomalo paradoks. Dakle, službena verzija dražvnih sigurnosnih i pravosudnih institucijaje da su pojedinci počinili nekoliko teških terorističkih napadas tragičnimposljedicama gubitka nekoliko ljudskih života, ali, opet, službeno, iza tih krvoprolića nisu stajale terorističke organizacije. Neriješena ubojstva Uostalom, vehabijski, odnosno selefijski pokret, koji je vrbovao te nesretne i opake ljud .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.