INFOBIRO: Publikacije
 GENERALI HVO-a NE ŽELE SLUŠATI ČOVIĆEVO PREDAVANJE

DNEVNI LIST,

Čović je iznio svoja stajališta o aktualnom trenutku u BiH s posebnim naglaskom na opće stanje i status hrvatskog naroda, a u svjetlu ovogodišnjih općih izbora u susjednoj državi Ono što je bilo zamjetno je da ovom predavanju člana Predsjedništva BiH nisu nazočili visoki ratni zapovjednici HVO-a, odnosno, generali HVO-a, prvenstveno generali Zlatan Mijo Jelić, general i Saborski zastupnik željko Glasnović, Željko Šiljeg, Miljenko Mića Lasić, Stanko Sopta, Nedjeljko Obradović, Ivica Primorac, Ivo Lučić, Milenko Filipović, Žarko Tole, ali ni visoki zapovjednici nekadašnjih brigada HVOa poput Ivice Tomića, Zrinka Tokića, llije Filipovića, Andelka Đereka, i mnogih drugih visokih časnika. Oni su predavanje člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragana Čovića potpuno ignorirali te samim tim su mu i poslali jasnu poruku "dobrodošlice". No, ovo nije prvi put da Čović naide na hladan odnos od strane nekadašnjih najviših ratnih zapovjednika HVO-a u Generalskom zboru u Zagrebu.

GENERALI HVO-a NE ŽELE SLUŠATI ČOVIĆEVO PREDAVANJE

Autori: V.SOLDO

Clan Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naruda Dragan Cović. u srediSnjici Hrvatskog generalskog zbora (HGZ) u Zagrebu, u utorak je održao predavarrje na temu: „RJeSerrje hrvatskog pltanja za europsku Bosnu i Hercegovinu". Međutim. među okupljenima slušateijima zamjetan je bio nedolazak nekadašnjih najviših časnika i ratnih zapovjednika HVOa kojl danas žive u Zagrebu 1 clanovi su HGZa. Nema generalskc struje HVOa Čovic Je Iznio svoja stajališta o aktualnom trenulku u BiH s posebnim naglaskom n .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.