INFOBIRO: Publikacije
Bosna i Hercegovina mora ostati budna pred sigurnosnim izazovima

STAV,

“Doprinos brojnih NATO partnera, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, i njihovi napori u provođenju reformi u sektoru odbrane i sigurnosti uz podršku NATO programa jačaju aktivnosti na suzbijanju terorizma.Ja čestitam bosanskohercegovačkim sigurnosnim institucijama na njihovim naporima u ovom području i pozivam ih da i ostanu budni pred sigurnosnim izazovima današnjice”

Bosna i Hercegovina mora ostati budna pred sigurnosnim izazovima

Autori: MAHIR SOKOLIJA

Američki brigadni general Robert Huston dužnost komandanta NATO štaba u Sarajevu preuzeo je 27. juna 2017. godine. Kaže da je do sada stekao utisak da ljudi u institucijama Bosne i Hercegovine nastavljaju vrijedno raditi kako bi država ispunila svoje obaveze u okviru NATO programa “Partnerstvo za mir”. “Veliki dio tog posla ostaje nevidljiv za javnost, ali vas uvjeravam da NATO to vidi, a posvećenost i rad svih onih koji doprinose tim nastojanjima zaslužuje pohvalu. Paralelno s napretkom koji s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.