INFOBIRO: Publikacije
Mi nismo sultanat, vrijeme je da Izetbegović poslije 25 godina ode, on je zadnji ratni lider na vlasti

DNEVNI AVAZ,

Fahrudin Radončić, lider Saveza za bolju budućnost i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, u srijedu je gostovao u TV emisiji „Telering“ na RTRS-u, u kojoj je s jednim od najpoznatijih bh. novinara i urednika Matom Đakovićem razgovarao o brojnim aktuelnim temama u BiH i regionu. Radončićeve izjave i ocjene odjeknule su u široj javnosti. Stoga, zbog zahtjeva velikog broja čitalaca, kompletan intervju donosimo u specijalnom prilogu na osam stranica.

Mi nismo sultanat, vrijeme je da Izetbegović poslije 25 godina ode, on je zadnji ratni lider na vlasti

Autori: MATO ĐAKOVIĆ

Receptura Donalda Trampa treba svakoj zemlji Gospodine Radončiću, u Vašem uredu snimamo emisiju i vidio sam jednu interesantnu skulpturu čovjeka koji hoda po oštrici žileta. Jeste li to Vi? To je uradio naš poznati vajar, gospodin Sivac. Ta skulptura predstavlja većinu života mnogih nas intelektualaca, koji smo od devetnaeste, dvadesete godine, profesionalni novinari, graditelji, industrijalci, politič ari, i u nekom smislu jesam. Pa, kako se osjeća čovjek koji cijeli život hoda po žiletu? Pa, a .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.