INFOBIRO: Publikacije
NE BJEŽIM NEGO RJEŠAVAM PROBLEME

DNEVNI LIST,

Veliki uspjeh jest cinjenica da više nema preglasavanja hr vatskih ministara Tekst u tjedniku “Makarsko primorje” u kojima se na uvrjedljiv nacin govori o turistima iz BiH te ih se naziva višak izazvao je burne reakcije. Kakvo je Vaše mišljenje o ovoj temi i mislite li kako ovakvi stavovi pojedinih hrvatskih novinara mogu naštetiti odnosima dviju zemalja?

NE BJEŽIM NEGO RJEŠAVAM PROBLEME

Autori: DRAGAN BRADVICA

Živko Budimir, predsjednik Federacije, u intervjuu za naš list naglašava kako je prilikom preuzimanja funkcije zategao mnogo problema, ali je uspio priskrbiti dignitet ovom položaju. Isto tako, istaknuo je kako je “u nasljedstvo” dobio brojne probleme, a koji se odnose na loše stanje u gospodarstvu, socijalnu bijedu, kriminal i korupciju u svim segmentima društva i neravnopravnost medu narodima i gradanima. Budimir je zadovoljan ozracjem i radom federalne Vlade, a kao najvažniji segment navodi c .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.