INFOBIRO: Publikacije
Rada Borić na Forbesovoj listi najmoćnijih feministica svijeta

SEEbiz,

ZAGREB - Magazin Forbes je u sklopu svog izbora Najmocnijih ljudi svijeta objavio tko su sedam najmocnijih feministica svijeta, a za izbornicu su pozvali spisateljicu, performericu i aktivisticu Eve Ensler, poznatu kao autoricu ''Vagininih monologa'' i pokretacicu globalnog pokreta protiv nasilja nad ženama V-Day.

Rada Borić na Forbesovoj listi najmoćnijih feministica svijeta

Autori: SEEbiz redakcija

Izvršna direktorica Centra za ženske studije Rada Boric jedna je od sedam najmocnijih feministica svijeta koje je na svoju listu uvrstio casopis Forbes. U izabrano društvo uvrštena je i Rada Boric, izvršna direktorica Centra za ženske studije, predstavljena kao kljucna europska aktivistica i jedna od pokretacica Centra za žene žrtve rata. Rada Boric danas je clanica Upravnog odbora Europskog ženskog lobija. Donedavno je godinama živjela na relaciji Zagreb – Helsinki. U Finskoj je radila ka .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.