INFOBIRO: Publikacije
Bivši druže bestidno lažeš

DNEVNI LIST,

Komšić me pitao zašto mi nismo nešto izvukli za ono što smo navodno dali. Na moje pitanje šta smo to dali odgovorio je izborni zakon. Naravno da sam vrlo precizno objasnio što piše u sporazumu. Čak sam ga pitao zar mi nije on rekao da mu je draže da sam ja dio vlasti nego Bakir, jer sumnja da bi sada Bakir pristao na sve, a za mene zna da neću popustiti?, piše Nikšić o svom sastanku i razgovoru s Komšićem.

Bivši druže bestidno lažeš

Autori: V.S.HERCEG

Izjave aktualnog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića za BIR TV kojom upravlja Islamska zajednica u BiH i za koju stoji kako promovira islamske vrijednosti, bile su povodom javnog obraćanja predsjednika SDP-a Nermina Nikšića. Kao nikada do sada, Nikšić se Komšiću obratio putem Facebooka, potanko pišući o njihovom sastanku, naziva ga "bivšim drugom", ali i optužuje za "bestidno laganje", kao i da Komšićeva BiH "od Sarajeva do Vlašića". -Ti si mi već javno presudio kao izdajniku. Vjerojatno za .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.