INFOBIRO: Publikacije
 MIRNO RJEŠENJE ILI TUŽBA PROTIV BiH

DNEVNI LIST,

Britansko-indijski milijarder Pramod Mittal, investitor i vlasnikSl postoGIKIL-a, koji je krajem srpnja ove godine, kao i njegova dva suradnika, uhićen pod sumnjom za gospodarski kriminal i zlouporabu ovlasti, traži sastanak sa predstavnicima BiH i mirno rješenje spora. U suprotnom, najavljuje tužbu i arbitražu protiv BiH pred međunarodnim sudovima.

MIRNO RJEŠENJE ILI TUŽBA PROTIV BiH

Autori: V.HERCEG

Britansko-indijski milijarder Pramod Mittal, investitor i vlasnik 51 posto Global Ispat Koksne Industrije d.o.o. Lukavac (GIKIL), koji je krajem srpnja ove godine, kao i njegova dva suradnika, uhićen pod sumnjom za gospodarski kriminal i zlouporabu ovlasti, putem svog odvjetničkog tima obratio se najvišim političkim dužnosnicima u BiH i FBiH. On traži sastanak sa predstavnicima BiH i mirno rješenje spora a, u suprotnom, najavljuje tužbu i arbitražu protiv BiH pred međunarodnim sudovima. Podsjeti .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.